Een weekend 2xLeuk

De laarzen in de hoek geschopt, de tas erachteraan, de knaken geteld en 2xLeuk draait nog even af via whatsapp. Hoe verrot we zijn, hoe ongelooflijk het weer meewerkte, hoe enthousiast de bezoekers waren, hoe lekker ons pin-apparaatje hielp , hoe heerlijk ons tweede kroketje vandaag was en hoe blij we zijn dat we onderuit op de bank hangen nu.

Onze springbracelets mochten voor het eerst in hun vernieuwde look met ons mee naar de Schemermarkt in Gorinchem. We werden enthousiast ontvangen en we mochten heel wat Gorcumers versieren met onze mooie armbandjes. Voor we het in de gaten hadden was het 23u en sjeesten we ingepakt naar huis. Om na een kort dutje vandaag vroeg aan de start te staan van de kunstmarkt in ons eigen Creatief Centrum. Samen met zo'n 30 andere creatieve kunstenmakers, hebben we genoten van de drukte, de kramen, de presentaties, muziek, het op- en afbouwen met elkaar en vooral de afterparty met kroketten. Nooit teveel kroketten. En weer heel wat mensen hebben zichzelf bij ons weten te versieren met mooie armbandjes, ringen en uiteraard de springbracelets, dit weekend in de speciale aanbieding.

Wij zijn moe en voldaan, klaar en weer begonnen, we hebben genoten van het enthousiasme van onze bezoekers en de mooie dingen die ze aan onze tafel maakten of uitzochten.

Even de voetjes omhoog.. de ruggen strekken.. vocht aanvullen.. en teren op al het leuks. Vrijdag mogen we weer. 2xLeuk houdt ervan.

Next Post Previous Post