Spring bracelets - de nieuwe stoere armbandjes van 2xLeuk

De spring bracelet is een eigenwijs, stoer en tegelijk stijlvol metalen armbandje, dat speciaal voor 2xLeuk wordt gemaakt. Deze prachtige minimalistische armbandjes voelen licht aan en dragen daardoor heel prettig. De matgrijze kleur geeft de armbandjes hun stoere uitstraling. De spring bracelets combineren uitstekend met andere sieraden en met een flink aantal is het een blikvanger op je arm.

De samenstelling van diverse metalen in combinatie met het gedraaide draad, maakt hem veerkrachtig en soepel. Hij gaat eenvoudig om en weer af en behoudt altijd zijn vorm. (Trek er niet te hard aan, dan rekt hij uit). De taps toelopende uiteindjes passen mooi in elkaar, je kan hem sluiten en weer openen om er bijvoorbeeld een kraaltje op te rijgen en hem zo in je eigen stijl op te leuken. De spring bracelet oxideert niet, dus je kan hem zo lang omhouden als je zelf wil.

Onze spring bracelets zijn per stuk te koop en per 20 stuks zitten ze in een handig blikje. Zo kan je ze netjes bewaren, of mooi cadeau geven.

De spring bracelet heeft sinds kort een klein zusje: de spring ring.

De spring ring is een minimalistische ring die qua design afgeleid is van de spring bracelet. Omdat hij licht rekbaar is, past hij praktisch om elke vinger.
Dus vast ook om de jouwe ;-)