Op 2e Pinksterdag is 2xleuk aanwezig op de Swan Market in Gorinchem. Op deze Swan Market vind je startende creatieve ondernemers met producten als handgemaakte sieraden, betaalbare kunst, vintage, kids items, enz enz.
Daarnaast zijn er foodtrucks met heerlijke eten & drinken en is er live muziek. Ko...

Read More...

Smikkelen en Bikkelen

Voor de gelegenheid was het kookloklaal van het creatief centrum omgetoverd tot pop-uprestaurant.
Het vormde het sfeervolle decor voor het smikkelgedeelte van het Smikkelen en Bikkelen, 14 maart aan de Maaslaan (de voormalige Bleijburghschool) in Sliedrecht.
Rond half 6 werden de eerste gasten wel...

Read More...

25 jaar vriendinnen

Aan tafel bij 2xLeuk. Het klinkt als een etentje in een restaurant. Alleen kom je bij ons een sieraad maken. En net als aan de eettafel, komen dan de meest mooie verhalen langs.

Inge had op onze website de armbandjes met bolle duppies gezien. Generatie-armbandjes, ook wel genoemd. Ze kwam aan tafel...

Read More...

man en vrouw

Ze wandelden langs onze kraam en meneers' aandacht werd getrokken door een voorbeeld van een herenarmband. Hij paste helaas niet en we legden uit dat we het liefst onze sieraden op maat maken, in ons atelier, met de mensen aan tafel. Gewapend met ons kaartje en het voornemen eens langs te komen, wan...

Read More...

Een weekend 2xLeuk

De laarzen in de hoek geschopt, de tas erachteraan, de knaken geteld en 2xLeuk draait nog even af via whatsapp. Hoe verrot we zijn, hoe ongelooflijk het weer meewerkte, hoe enthousiast de bezoekers waren, hoe lekker ons pin-apparaatje hielp , hoe heerlijk ons tweede kroketje vandaag was en hoe blij...

Read More...

KEK markt

Kom jij ook op 1 september a.s ? Creatief Centrum Sliedrecht organiseert dan de allereerste Kom Eens Kijken-markt (KEK-markt).
Tijd: 10.00 - 16.30
Waar: Creatief Centrum Sliedrecht, Maaslaan 6

Een markt vol lokale en regionale kunst en creativiteit, inspirerend aanbod van handgemaakte producten,...

Read More...

Schemermarkt

Vrijdagavond 31 augustus is 2xLeuk te vinden op de Schemermarkt op de Langendijk in Gorinchem.

Tussen 18.00 en 23.00 staan wij daar met onze spullen in het gezelschap van vele andere kramen. Daarnaast zijn ook alle winkels langer open.
Hou je niet zo van shoppen maar wil je wel een leuke avond dan...

Read More...