Smikkelen en Bikkelen

Voor de gelegenheid was het kookloklaal van het creatief centrum omgetoverd tot pop-uprestaurant.
Het vormde het sfeervolle decor voor het smikkelgedeelte van het Smikkelen en Bikkelen, 14 maart aan de Maaslaan (de voormalige Bleijburghschool) in Sliedrecht.
Rond half 6 werden de eerste gasten welkom geheten en begeleid naar het in vintagestijl omgedoopte restaurant. Bloemen en water op de tafels, schemerlampen aan en een team paraat, dat voor de gelegenheid de schorten voor had gebonden en zorgde dat het de gasten aan niets ontbrak. Dit alles als voorbereiding op het echte werk, het bikkelgedeelte: de workshops in de diverse ateliers. "Verzadigd en verkwikt (en rijkelijk aangedikt)" gingen de gasten na het eten aan de slag.
Er werden nieuwsgierig kijkjes genomen bij elkaar, het team bracht lekkernijen rond en tegelijkertijd werd er enthousiast gewerkt aan een uiteenlopend aanbod van creatieve projecten. Een geurmengsel van koffie, verf en hout vulde de gangen en combineerde fantastisch met de bedrijvigheid in het centrum.
Rond 21:30 liep het centrum geleidelijk leeg, en bleef het team voldaan achter. Voor alle blije gezichten en hartelijke bedankjes zijn wij de bezoekers bijzonder dankbaar. We gaan gemotiveerd aan de slag met het maken van nieuwe plannen en hopenlijk een vervolg op deze eerste editie van Smikkelen en Bikkelen.

Het smaakt ons namelijk naar meer!

Next Post Previous Post